Persoonlijk en betrokken
Louer Accountancy & Advies is een kleine organisatie, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Of het nu gaat om een een controleopdracht, fiscale aangiften, of advisering. Bij alle diensten is de de registeraccountant persoonlijk betrokken. Dus weet u zeker dat iemand met veel ervaring uw zaken behartigt. En daardoor natuurlijk een betere signalering heeft t.a.v. risico’s en kansen. En hoofd- en bijzaken beter kan scheiden.

Dus niet zoals de grote kantoren het doen door een team onervaren assistenten op u af te sturen. En dan hopen dat zij de juiste zaken constateren en het juist doorgeven aan de diverse lagen boven hen. En waarbij u de accountant alleen bij het slotgesprek te zien krijgt.

Omdat ik zelf ook ondernemer ben, begrijp ik uw kansen en problemen beter dan iemand in loondienst zou kunnen. Dat schept een band. Vanwege die band en vanwege de persoonlijke aandacht ontstaat een natuurlijke betrokkenheid bij uw business en bij u als ondernemer. Waardoor er een langdurige relatie ontstaat met wederzijds waardering. Want dat is wat ons vak zo mooi maakt.

Kwaliteit
Van een registeraccountant mag u in de basis natuurlijk een bepaalde mate van kwaliteit verwachten.

Maar soms is een bepaalde mate niet goed genoeg. Zeker niet in een markt en maatschappij waarin veel verandert. Althans zo voelen wij dat. Daarom hebben we ons aangesloten bij SRA  (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

Daarnaast werken wij samen met diverse specialisten. Want hoewel we veel zelf kunnen, is het soms beter voor bepaalde zaken er een specialist bij te halen op het gebied van fiscale structuur, BTW, estate planning, overnames, etc. Vanwege hun specialistische ervaring, krijgt u het beste advies binnen een redelijke tijdsbesteding. Het is de kunst als accountant te weten wanneer je zaken zelf kunt en wanneer je er iemand bij haalt. Zoals een huisarts soms ook doorverwijst. Dat is wat wij constant doen. Maar dan wel de regie in handen houden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Pragmatisch, actief meedenken en communiceren

U verwacht van uw accountant dat hij u vertelt of u aan de regels voldoet en of de administratie op orde is. Maar juist niet dat hij zich gaat verschuilen achter de regels. Hij moet er het beste uit halen en met u meedenken. Opties aandragen, zodat u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Want het blijft natuurlijk uw bedrijf. Maar u moet wel kunnen varen op het kompas van uw adviseur.Dat is wat wij verstaan onder pragmatisch.