Als ondernemer bent u goed in uw vak. U vindt het leuk om tijd te steken in uw klanten en in de uitvoering van opdrachten.
Maar uw administratie moet ook gevoerd worden. Daarvoor zijn een paar mogelijkheden, waarvan het de vraag is of die voor u optimaal zijn. Zelf doen? Nee, liever niet. Uitbesteden dan? Als dat nu eens zou kunnen tegen een redelijke prijs, waarbij u wel zeker weet dat er kwaliteit geleverd wordt …

Oplossing:

Die mogelijkheid kunnen wij u bieden. Door gebruik te maken van de meest moderne hulpmiddelen, kunnen we een bepaalde efficiency bereiken.
Uw bankgegevens worden electronisch aangeleverd, waarbij een groot deel van de mutaties herkent wordt door de administratiesoftware.
Facturen scant u en stuurt u naar een speciaal e-mailadres. Deze facturen gaan door software met tekstherkenning, die circa 70%-80% van de gegevens herkent. Daarbij worden gegevens herkend als bedrag, BTW en crediteur en wordt zelfs een boekingsvoorstel gedaan.

Van af dat moment pakken wij het op. We controleren het boekingsvoorstel, vullen de resterende 20%-30% in en boeken het door naar de administratie.
Dat betekent dat uw administratie continu bijgewerkt wordt. En daarmee hebben we de basis om periodiek de BTW-aangifte te kunnen doen. En natuurlijk ook voor het samenstellen van de  jaarrekening en andere fiscale aangiften. Ook hierbij zullen wij u geregeld gevraagd en ongevraagd adviseren.

Voordelen voor u als ondernemer:

  • U krijgt als ondernemer veel eerder inzage in uw cijfers. Niet meer wachten tot x maanden na afloop van het jaar. Maar al tijdens het boekjaar zie u hoe uw bedrijf er voor staat.
    Daarmee krijgt u de mogelijkheid om bij te sturen waar nodig. Wat voorheen alleen de grote bedrijven konden, wordt dit nu ook voor u als kleinere ondernemer mogelijk.
  • U heeft totaal geen zorg meer voor uw administratie. Niet meer alles ordenen, nadenken over welke grootboekrekening. Zelfs niet elk kwartaal met de map onder de arm naar de boekhouder. Alleen nog scannen en e-mailen. De rest wordt voor u gedaan.
  • Uw administratie kan door de efficiency gedaan worden tegen een redelijke prijs, waarbij u wel weet dat er een registeraccountant naar kijkt. Dus kwaliteit is gewaarborgd.

Wilt u meer weten hierover, neem dan contact met ons op.
In een vrijblijvend gesprek kunnen we u het e.e.a. toelichten. En middels een korte demonstratie laten zien hoe het werkt. Wij zijn ervan overtuigd dat u dan ook overtuigd bent van de voordelen van deze manier van werken. Zodat u zich daarna weer volledig kunt focussen op waar het echt om draait, namelijk: ondernemen.